top of page

Interieurontwerp voor Hotels & Resorts

Hotels-resort-interieurontwerp-wellness-spa-interieur
  •   Hotels & Suites

  •   (Wellness en Spa) Resorts

  •   Boutique Hotels

  •   Lodges

  •   Agrotoerisme

  •   Gastenkamers

  •   Vakantiewoningen & appartementen

  •   Bed & Breakfast

 
Bent u op zoek naar een inspirerend interieur voor uw hotel zodat u zich door een vernieuwend ‘hotelconcept’ kan onderscheiden op de markt?
Zoekt u een bijzonder Wellness / Spa ontwerp voor uw resort of hotel?
Wilt u een interieur waar de elementen zoals kleur, materiaal en producten perfect op elkaar zijn afgestemd, zodat er eenheid, rust en ruimte gecreëerd word?
Wilt u een resort omgeving creeren die voor een unieke 'vakantiebeleving' zorgt?

Sfeerium helpt u hier graag mee verder.

Hotel-resorts-interieurontwerp-wellness-spa-interieur

Ontwerp & Inrichting

Sfeerium ontwerpt met passie interieurs en wellness voor de Hotellerie en Resort markt. Voor hotels & suites, boutique hotels, wellness resorts, vakantiewoningen en -appartementen tot B&B. Wij creëren uitnodigende interieurs, wellness / spa's en buitenruimten die karakter hebben. Een gebalanceerd samenspel tussen ruimte, vorm, gevoelswaarde en functie komt tot stand, waarin de identiteit van uw bedrijf en gasten wordt weerspiegeld. Een harmonieus vormgegeven interieur van uw hotel of resort zorgt voor een goede eerste indruk en kwaliteitsbeleving bij uw gasten, zodat deze zich thuis en op hun gemak voelen.

 

In het interieurontwerp of wellness/spa ontwerp laten wij visuele en functionele aspecten samenkomen en zorgen voor de juiste afstemming tussen kleur, materiaal en producten. Hierdoor wordt eenheid en rust gecreëerd in het interieur. Wij besteden aandacht aan een optimaal en praktisch gebruik van de ruimte, de routing, de logistiek en wij brengen het gewenste ruimtegevoel in de diverse ruimtes: van heel open, luxueus en ruimtelijk tot gezellig, intiem en kleinschalig. Door onze ervaring weten wij exact hoe de wensen van de klant te kunnen verwezenlijken en creëren wij met een doordacht interieurontwerp en eenheid in elk hotel.

 

Een interieur in de hotellerie moet goed tegen een stootje kunnen, omdat sommige hotelgasten net wat ruiger omspringen met de spullen om dan anderen. Wij houden hier rekening mee in het ontwerp door producten en materialen te selecteren die steviger zijn en goed tegen krassen en een stootje kunnen. Hierdoor blijft uw hotel en wellness extra lang een mooie en frisse uitstraling behouden en vergt dus minder onderhoud.

 

Wij maken graag van uw hotel / resort een vernieuwende vakantiebeleving die voor een memorabele indruk zorgt, waar uw gasten volop kunnen genieten!

The feeling of being embraced by an interior
bottom of page