top of page

Interieurontwerp voor uw
Yogastudio | Meditatieruimte | Stilteruimte | Healing Centrum

  • Wilt u een harmonieuze ruimte creëren die de zintuigen voedt en voor een unieke 'beleving' zorgt?

  • Bent  u op zoek naar een re-styling of nieuw ontwerp / inrichting voor uw yogastudio?

  • Zoekt u voor uw nieuwe meditatieruimte of stilteruimte een inspirerend interieur dat ondersteunend is aan het welzijn van de gebruikers?

  • Wilt u een interieuradvies waar de elementen van de inrichting zoals kleur, materiaal en producten perfect op elkaar zijn afgestemd, zodat  er eenheid, rust en ruimte gecreëerd wordt?


Sfeerium creëert bewuste interieurs waarin de beleving, energie, sfeer, gevoelswaarde en het materiële in harmonie zijn. Een holistisch geheel met samenhang tussen westerse inzichten, oude oosterse wijsheden en moderne technologie. De ruimte levert op deze manier een bijdrage aan het welzijn van de eindgebruiker. Het analyseren van de zintuiglijke sfeerbeleving, de werking van kleur en vorm, invloed van licht, gebruik van duurzame materialen, de natuur naar binnen halen, toepassing van de  5 elementenleer en verfrissend design worden gecombineerd tot een krachtig geheel. Of het nu een enkele ruimte is of een groot centrum, Sfeerium helpt u graag om van uw yogastudio, meditatieruimte, stilteruimte of healing centrum een unieke 'beleving' te maken!

Gerealiseerde Projecten

Bekijk een aantal van onze yogastudio's / meditatieruimtes / healing centra en energetische interieurs op de pagina 'Zakelijke Projecten' >

Sfeerium-Yogastudio-Yogaruimte-interieurontwerp-inrichting-meditatie-ruimte-advies-1.jpg
SFEERIUM-interieur-stilteruimte-duurzame-inrichting-yogastudio-meditatieruimte-holistisch
SFEERIUM-Yogastudio-Yogaruimte-interieur-design-spiritueel-holistisch-meditatie-ontwerp-2.
SFEERIUM-interieur-ontwerp-yogaruimte-yogastudio-interieur-
SFEERIUM-Yogastudio-Yogaruimte-interieur-ontwerp-spiritueel-holistisch-meditatie-design-4.
SFEERIUM-stilteruimte-interieur-duurzame-inrichting-mindfulness-meditatie-natuur-yoga

Nieuws

Sfeerium staat met een artikel in het Yogamagazine!

Yoga-magazine-artikel-Sfeerium-interieurs.jpg

Sfeerium interieurontwerp  &  'Healing environment'  / Biophilic design

De termen 'Healing Environment' en 'Biophilic design' gebruikt men voor ruimtes waar het herstel en welzijn van de mensen ten goede komt, stress vermindert en waar de verbondenheid met de natuur tot uiting komt. Het wordt toegepast in klinieken, spa's, wellness en zorgcentra, maar ook kantoren, restaurants en onderwijs, etc. In de medische wereld komt steeds meer het besef dat lichaam en geest elkaar beinvloeden. Het welzijn en gedrag van mensen wordt mede bepaald door de omgeving, de zintuigelijke beleving van de omgevingprikkels. Een ondersteunend en verzorgend interieur zorgt ervoor dat lichaam en geest op een positieve manier op elkaar aansluiten en dus positief effect heeft op fysieke en psychische aspecten van de mens.

Een ontwerp verweven met healing environment en Biophilia kenmerkt een interieur door: de zintuigen te voeden, het gebruik van natuurlijke materialen, bewust kleurgebruik, goede luchtkwaliteit, diversiteit aan texturen, praktische indeling, aanwezigheid van natuur in vorm van 'natuurbeleving', goede akoestiek, geurbeleving en optimaal gebruik van daglicht. Deze elementen worden op een juiste manier gecombineerd zodat een leef & werkruimte ontstaat met een behaaglijke en menselijke sfeer, waar mensen zich op hun gemak voelen. Sfeerium helpt u graag om deze aspecten in uw bedrijfsruimte te creëren!

Duurzame & Circulaire Interieurs

Lees meer over duurzame, natuurlijke & circulaire interieurs & biophilia >

Duurzame-en-circulaire-natuurlijke-interieurs-interieurontwerp-.jpg
bottom of page