background balk logo 2013
Filosofie 1b

 

 

SFEERIUM INTERIEURS - Interieur-ontwerp & Ruimtebeleving > Bewust Interieur > natuur, duurzaam, ecologisch, balans, harmonie, natuurlijk, interieuradvies, energetisch, interieurontwerp, spiritueel, interieur, energie, interieurbeleving, beleving, zintuigen, interieur, zintuiglijke, sfeerbeleving, milieu, vitaliserend, vernieuwend, gezond, feng shui, kleur, versterkend, wonen, werken, materialen, producten.

Sfeerium creëert bewuste interieurs waarin de beleving, sfeer, emotie en het materiële in harmonie zijn. Een samenhang tussen westerse inzichten, oude oosterse wijsheden en moderne technologie. De ruimte levert op deze manier een bijdrage aan het welzijn van de gebruiker. Het analyseren van de zintuiglijke sfeerbeleving, de werking van kleur en vorm, invloed van licht, gebruik van natuurlijke en duurzame materialen, toepassing van de  5 elementenleer en verfrissend design worden gecombineerd tot een krachtig vitaliserend geheel.

 

 

Als u de voorkeur geeft aan duurzame producten, dan wordt dit verweven in het ontwerp, of het nu een enkel item is of een groot deel van het  interieur. U kunt ook denken aan bijvoorbeeld fair trade producten of cradle to cradle. Bij Sfeerium kunt u ook kiezen voor een gezond binnenklimaat door innovatieve groen toepassing en vermindering van giftige stoffen in tapijten, multiplex, verf en meubels. Interieurs die verweven zijn met de natuur, om met een natuurlijke balans te wonen en werken.

Filosofie