background balk logo 2013
Diensten Particulieren 1b

 

SFEERIUM INTERIEURS - Interieurontwerp & Ruimtebeleving > Particulieren, Interieur particulier, bewust wonen, natuurlijk interieur, home spa, interieuradvies, inrichting, feng shui, feng shui advies,persoonlijk,  kleuradvies, maatmeubilair, vakantiewoning., badkamer, badkamer ontwerp.

     Bent u op zoek naar een inspirerende re-styling van uw woning die een reflectie is van uw persoonlijkheid?

 

     Wilt u eenheid, rust en ruimte in uw interieur creëren, waarin de elementen zoals kleur, materiaal en de producten    

     perfect op elkaar zijn afgestemd?

 

     Zoekt u hulp bij een verbouwing om tot het beste functionele en visuele resultaat te komen?

 

     Wilt u een uniek interieur waarin u optimaal kan genieten en wat het welzijn van de gebruikers ondersteund?

 

     Is uw vakantiehuis toe aan een nieuw interieur?

 

 

Sfeerium creëert interieurs met karakter en een verhaal. Je thuis voelen, energie opdoen, de kwaliteit van wonen verbeteren, dat is bij ons van belang! Een woonruimte is meer dan alleen een ruimte om in te wonen, het is een weerspiegeling van de bewoners. Een woonruimte die in overeenstemming is met onze natuur en identiteit, creëert meer vitaliteit en 'flow'. Zo kan een intensere belevenis ontstaan van verschillende kwaliteiten en gebruiksfuncties; van rust tot dynamiek, privé en delen, verfijnde details en robuuste elementen, ontspanning en werken, geborgenheid en ruimtelijkheid. Door de afstemming tussen vorm en materiaal, de werking van licht, kleuren en hedendaags design ontstaat er een harmonisch geheel.

Interieurontwerp voor de Particuliere markt

Diensten & Mogelijkheden

Hoe gaan wij te werk? Bij Sfeerium kunt u kiezen uit meerdere mogelijkheden om van uw interieur een uniek en inspirerend geheel te maken. Het kan een re-styling zijn om uw huidige interieur op een aantal punten op te frissen of u kunt kiezen voor een totaal nieuwe inrichting waarin uw gehele woning onder handen wordt genomen. Deze opties kunnen prima in fases worden uitgevoerd. Wij maken voor u een stappenplan afgestemd op uw wensen en houden rekening met uw budget en tijdsplanning. Hieronder staan een aantal mogelijkheden op een rij:

 

 

1-  Re-styling van uw huidige interieur

Sfeerium kan u helpen met het re-stylen van bepaalde delen uw huidige interieur. Verschillende onderdelen worden bekeken in het totale sfeerplaatje, zoals de kleuren en materialen, het meubilair, verlichting, raambekleding, behang, planten en overige decoraties. Wij zorgen ervoor dat alleen de nodige veranderingen worden aangebracht en de juiste producten worden aangeschaft om uw interieur tot een nieuwe ‘beleving’ te maken!

 

 

2-   Interieur ‘Totaal’ inrichting

Fase 1 > Wij creëren een totaal nieuw interieurontwerp waarin bepaalde ruimtes of uw gehele woning een nieuwe uitstraling krijgt. In dit uitgebreide interieurontwerp kunnen de volgende onderdelen meegenomen worden:

 

        *  Kleur & materiaal advies

        *  Sfeer & stijl advies

        *  Ruimte indeling en plattegronden

        *  Stoffering

        *  Raamdecoratie

        *  Vloeren

        *  Meubilair & accessoire advies

        *  Inrichtingsplan

        *  Ontwerp maatwerk meubilair

        *  3d tekeningen van de ruimtes, voor een goed beeld van hoe uw interieur er uiteindelijk in de praktijk uit

            komt te zien.

 

Fase 2 > Tijdens de realisatie/uitvoering van het project kan Sfeerium de aansturing van derden verzorgen (aannemers, meubelmakers, schilders, enz) en zorgt voor de bestelling/levering van de producten. Wij begeleiden en coordineren het totale project zodat u er geen omkijken meer naar heeft, maar u kunt er ook voor kiezen om deze zelf uit te voeren.

 

Contact

Interieurprojecten

Wij staan u graag te woord voor vragen en om vrijblijvend de mogelijkheden door te nemen.

Neem gerust  contact op voor meer informatie.  

Hellevoetsluit -Home spa & wellness 2 -particulier 5b Vakantiehuis, 1, vakantiewoning, vakantie appartem

Interieurontwerp & Styling voor Vakantiewoningen

Diensten Particulieren 2b